Att välja en ny klocka

När du upptäcker accessoarer som klockor under din stilresa kan det vara en aha-upplevelse. Förutom att klockor är en häftig detalj som får dig att sticka ut, kan det också vara avgörande för att höja hela stilen till nästa nivå. Det finns många olika sorters klockor som kan passa med din stil. Mer klassiska klockor som passar med stilrena klädkombinationer och trendiga klockor i olika färger och mönster.

Hitta klockan för din stil

För dig som föredrar stilrena klädkombinationer finns klassiska klockor i exklusiv design i guld- och silverfärger som är eleganta, samtidigt som de smälter in. Välj mellan läder- eller rostfritt stålarmband och varianter som är vattentäta. Det finns även brons- och svartfärgade klockor eller de med olika färgkombinationer.

Vill du sticka ut och hänga med i trenderna kan det vara häftigt med en klocka i rosa, grön, vinröd, turkos eller någon annan stark färg. Välj bland unik design med silikonarmband och digitaliserat urverk. Andra varianter har roterande panel för att underlätta tidtagning vid exempelvis träning.

Hitta klockor som passar för dig som har en aktiv eller sportig livsstil. Det finns klockor för jobbet, utekvällen eller träff med vänner, varianter som passar både med formella och ledigare klädstilar. Välj en klocka som passar dig, hitta någon här på nätet och njut av din stilresa.